Сезонът на празниците е наближава, хората се подготвят за тържествата

...
Сезонът на празниците е наближава, хората се подготвят за тържествата
Коментари Харесай

Гореща промоция: 89% отстъпка за PureVPN и $1,15 на месец за US Netflix в България

Сезонът на празниците е наближава, хората се приготвят за тържествата и сбирките. Но за някои хора почивката значи отлично време „ за мен “, когато се отпускат с другари или остават у дома, опъвайки тил на дивана си и гледат голям брой на обичаните си излъчвания на Netflix.

Във времена, като тези VPN може да бъде от огромна помощ. Той може да ви защищити от закани, които нормално се усилват по време на празниците, което води до кражба на идентичност, номера на обществено обезпечаване или финансови детайлности.

VPN в допълнение ви оказва помощ да преодолеете цифрови трудности, като ограничавания за местоположението и ви разрешава достъп до услуги за стрийминг като American Netflix в България. Но не всяка VPN може да заобиколи тези ограничавания заради строга възбрана на VPN от Netflix.

Само ви разрешава безпроблемен достъп до Netflix US в България. Най-хубавото е, че можете да получите достъп до всички тези 5000+ характерни за обещано местонахождение шоута в България за едвам Щатски долар 1,15 на месец.

Как да влезете в Съединени американски щати Netflix в България с PureVPN

PureVPN може да се похвали със специфични сървъри за Netflix, които разрешават на услугата да предлага на своите консуматори най-бързото стрийминг, постоянна връзка и бърза съгласуваност от която и да е част на света. Сървърите постоянно се поддържат и надграждат с IP адреси, с цел да обезпечат безпроблемна съгласуваност през цялата година.
Приложенията PureVPN са налични за всевъзможни устройства, като Windows, Mac, iOS, Android, Linux и даже игрови конзоли като PlayStation и Xbox. Услугата даже разполага с база данни, където можете да намерите лесни за следване управления за конфигурация на съответното устройство.

Ето по какъв начин можете да се абонирате за PureVPN:

1. Регистрирайте се за , който сега се предлага с 89% отстъпка

2. Изтеглете съответното приложение за вашето устройство

3. Стартирайте приложението и се свържете с американски сървър

За да се насладите на празничния дух с потребителите на VPN в международен мащаб, PureVPN неотдавна започва своята празнична договорка, която предлага 89% отстъпка от своя 5 - годишен проект. С уголемен проект на ваше разположение можете да се наслаждавате на Netflix US в България за дълго време, като гледате всичките си обичани излъчвания и филми, които сте пропуснали от години.

Всъщност можете в допълнение да добавите още шест района на Netflix към вашия лист за наблюдаване, в това число Netflix UK, Канада, Германия, Австралия, Франция и Япония. И вие получавате всичко това и повече за част от разноските.

Действителната цена на 5-годишния проект е Щатски долар 657. Но, в случай че се възползвате от 89% празнична отстъпка, можете да платите за проекта единствено за Щатски долар 69 (USD). Това е към Щатски долар 0,04 / ден!

PureVPN е идеалният празничен подарък за вас

И по този начин, какво ни кара да споделяме това? Като начало PureVPN ви дава безграничен достъп до своите 6500 + VPN сървъра, които се намират в 140 + страни. В последна сметка ви разрешава да получите достъп до IP адреса на всяко виртуално местонахождение, което желаете, като ви дава достъп до локалното наличие на този район. В множеството случаи това ви разрешава и достъп до вашата онлайн банкова сметка, когато сте в чужбина.

PureVPN ви дава 31- дневна гаранция за връщане на парите. Това значи, че имате цялостен месец плюс ден, с цел да тествате всички функционалности на PureVPN, да получите достъп до разнообразни канали за стрийминг като Hulu US и Sky Go Live или да изпробвате разнообразни места.

PureVPN предлага и денонощна поддръжка на клиенти онлайн, която може да ви помогне да разрешите всевъзможни проблеми, правейки прекарването ви по-невероятно.

Най-интересният и успокоителен аспект на е, че той е неведнъж одитиран и сертифициран за предложение на услуги без регистрация, което значи, че не следи или записва вашия IP адрес, действия на сърфиране или друга информация, която може да докара до нарушение на поверителността.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР