Сезонът на пътуванията е тук, а Tripadvisor е един от

...
Сезонът на пътуванията е тук, а Tripadvisor е един от
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите хотели в света

Сезонът на пътуванията е тук, а Tripadvisor е един от уеб страниците, към които поглеждаме постоянно, когато организираме следващото странствуване. Платформата събира хиляди отзиви за още толкоз места за настаняване по света, въз основата на които можем да създадем най-точния за нас избор.
 Vinpearl Landmark 81 - новият луксозн хотел в Хо Ши Мин, с който може да се похвали Виетнам
Луксът във Виетнам има ново име

Един хотел със забележителна панорама

Всяка година Tripadvisor ни улеснява и с премиите си Travellers` Choice, в които подрежда най-предпочитаните места за настаняване, хранене и атракциони с най-голям рейтинг от пътуващите. Те са определени въз основата на ревюта на над милион и половина обекти.

Списъкът с тазгодишните победители е обобщаващ за миналите 12 месеца, само че ни дава хрумвания за идващите. Сега ще обърнем взор към хотелите спечелили. Намерилите място в класацията са по-малко от 1% от всички, които можем да открием в платформата. И те в действителност се отличават със своите условия за настаняване и гостоприемност. Ето и кои са топ 10 в световното нареждане.

10. Padma Resort Ubud

Хотелският комплекс в Бали се отличава с пет звезди и 149 стаи и жилища, всеки от които с прелестна панорама, при някои - към бамбуковите гори наоколо. Разполага с изискани заведения за хранене и 89-метров инфинити басейн.

Разположен е на повърхност от 11 хектара, сврян в речна котловина, дава опция да се насладим на модерна балийска архитектура и произведения на изкуството измежду природата. Тук пътуващите харесват най-вече басейна, СПА центъра и грижите за децата им.

9. Ikos Andalusia

Отиваме към слънчева Испания и по-специално към Коста дел Сол, където на брега на Средиземно море е ситуиран този all-inclusive хотел. Най-хубавото е, че съвсем всичко, което предлага, е включено в цената, която заплащаме, и по този начин може да се насладим напълно на почивката си, без да мислим за пари и сметки. 

Базата е нова, защото хотелът отваря през 2021 година От тази година комплексът предлага нови първокласни вили, басейни и заведения за хранене, с цел да бъде прекарването ни оптимално удовлетворяващо. Тук пътуващите харесват най-вече басейна, плажа и СПА центъра. 

8. Ikos Dassia

Още един хотел от веригата намира място в класацията, този път на гръцка земя. Петзвездният комплекс на остров Корфу също е нов и е ситуиран на първа линия на плажа. Разполага с 411 просторни стаи и жилища, ситуирани в две съществени здания, както и с обособени първокласни вили.

Осем ресторанта, 10 бара, два СПА центъра, вътрешен и външен басейн, открит спектакъл, както и огромен набор от уреди за спорт и водни спортове, фитнес центрове и детски уреди са разполагаем на гостите. Хотелът дава отговор на най-високите стандарти за качество и на концепцията за Infinite Lifestyle. Тук пътуващите харесват най-вече басейна, плажа и СПА центъра. 

7. Romance Istanbul Hotel

От Гърция отскачаме до Турция за идващото предложение. Този хотел не е с толкоз огромни размери, само че има своя неподправен чар. Разполага с 39 стаи, които са елегантно обзаведени, комбинирайки модерния истанбулски жанр с османска класика. 

Разположен е в остарелия град и в непосредствена непосредственост до него са редица исторически обекти. Освен с местоположението си, притегля туристите с самостоятелното отношение към всеки, по този начин и с прословутото турско гостолюбие. Традиционните локални специалитети даже няма потребност да ги загатваме. Тук пътуващите харесват най-вече басейна, СПА центъра и обслужването.

6. JW Marriott Marquis Hotel Dubai

Хотелът е част от интернационалната верига Mаrriot е дава отговор изцяло на високите стандарти, които тя постанова. Това е и най-високият петзвезден хотел в света. Той е най-вече с устременост към бизнес клиентите, най-много поради разположението си наоколо до редица бизнес здания.

Хотелът се състои от две високи кули, в които са ситуирани неговите 1608 стаи. Освен с редица зали за бизнес срещи и събития, разполага с привлекателен избор от питейни заведения и заведения за хранене с интернационална кухня и първокласни СПА и здравен център. Тук гостите харесват най-много СПА центъра, бара на покрива и басейна с панорама.

5. The Ritz-Carlton Hong Kong

От Дубай отиваме в Китай и в този хотел от друга известна верига, ситуиран от 102 до 118 етаж на Международния търговски център в Коулун, Хонг Конг. Разполага с 312 стаи с панорама към града и към пристанището.

Отличава се с шестте си ресторанта, единият от които е италианският Tosca di Angelo със звезда Мишлен и китайският Tin Lung Heen с две звезди Мишлен. Бихме го избрали и поради бара на 490 метра височина, където гледката е спираща дъха. Тук се намира и една от най-големите зали за събития в града. Тук гостите харесват най-вече басейна, СПА центъра и бара на покрива.

4. Shangri-La The Shard London

На четвърто място е най-високият хотел в британската столица с панорамна панорама към целия град. Това е единственият петзвезден хотел край крайбрежията на Темза, който се отличава на фона на еднотипните небостъргачи със своята архитектура.

Хотелът е на доста отзивчиво място, което го прави желан избор от туристите. Предлага басейн с невероятна панорама, изискани заведения за хранене и всички улеснения, за които можем да се сетим. Тук посетителите са оценили най-високо басейна, обслужването и грижата за децата.

3. Hotel Colline de France

Отиваме към Грамаду, Бразилия, за едно отличаващо се предложение, спечелило третото място в класацията. Бутиковият хотел притегля с комфорт, френска грациозност и персонално отношение към гостите. Предлага 34 жилището с впечатляващ интериор, ръчно направени дизайнерски мебели, стени в сребърно и златно и персонализирани аромати за всяка стая.

Всички консумативи са на известни марки, а спалното долни дрехи е от египетски памук. СПА центърът предлага огромен избор измежду релаксиращи и разкрасяващи процедури за лице. Гостите правят оценка най-високо СПА центъра, ресторанта и обслужването.

2. Ozen Reserve Bolifushi

Този комплекс се намира на Малдивите, на остров Болифуши, прикрит сред буйна тропическа растителност и заобиколен от тюркоазени води и обширни бели плажове. Тук можем да се насладим на обичайното локално гостолюбие, настанявайки се в някоя от 90-те вили на плажа или над водата. Всяка от тях е с частен плувен басейн и тераса. Интериорът е най-вече от дърво.

Комплексът разполага с многообразие от заведения за хранене и питейни заведения, а зя феновете на по-екстремното в близост се намират няколко от най-хубавите места за гмуркане в света. Можем да се насладим и на приключения с полуподводници, водни спортове, разходки с безвъзмездни колела и какво ли още не. Тук гостите правят оценка най-високо стаите, басейна и плажа.

1. Rambagh Palace

На първо място по гласове и позитивни мнения от пътуващите е този хотел в Джайпур, Индия. Той е някогашна резиденция на махараджата и впечатлява със своята архитектура и мащабност. Сградата е построена през 1835 година Разполага със 78 реставрирани първокласни стаи и жилища.

Тук можем да се насладим на едни от най-изисканите заведения за хранене в Джайпур. Предлага се и интернационална кухня. А в СПА центъра можем да се насладим на антични индийски лечения. Мястото е уместно за огромни събития, а през годините е било посещавано от редица известни персони и кралски особи. Гостите правят оценка най-високо басейна, Спа центъра и грижите за най-малките.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР