Сезонът на наградите започна, а с него - и всички

...
Сезонът на наградите започна, а с него - и всички
Коментари Харесай

Ансел Елгорт, Езра Милър, Little Nas X, Хари Стайлс и модата с грима при мъжете

Сезонът на премиите стартира, а с него - и всички нови трендове, които засягат звездите. Една от тях се оказа колкото занимателна, толкоз и изненадваща - гримът при мъжете. Обръщаме й внимание, откакто забелязахме любимеца ни Ансел Елгорт (на заглавната снимка) със сребриста очна линия по време на премиите " Златен глобус ".

Това ни подсети за Езра Милър, който повлече крайник още преди месеци, когато се появяваше със мощен грим на всяко светско събитие на което е поканен. Според гримьорите обаче Милър е по-скоро изключение.

Амбър Еймъс споделя в изявление за Vogue: " Разликата в грима при дамите и мъжете е, че мъжете към момента желаят да са по-дискретни с грима доколкото дискретно може да наподобява мъж с очна линия. "

Little Nas X

Не толкоз " смели " като Елгорт и Милър са рапърът Little Nas X, Хари Стайлс, A$AP Rocky и Джаред Лето, които залагат само на провокативен лак за нокти. " Гримът е за всички, " споделя гримьорът Захир Сухнандан. " Вдъхновяващо е да виждаме от ден на ден мъже, които поемат фешън опасности. " /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР