Сезонът на Лъва беше страхотен, но сега е време да

...
Сезонът на Лъва беше страхотен, но сега е време да
Коментари Харесай

Сезонът на Девата блести с нови идеи, връзки и предизвикателства: какво да очаква всяка зодия

Сезонът на Лъва беше страховит, само че в този момент е време да почистите бъркотията от този празненство месец. На 24 август Слънцето напуща обилния Лъв и се доближава към методичната Дева. През идващия месец вие би трябвало да се концентрирайте и да станете по-практични.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог процъфтяват през сезона на Девата, до момента в който променливите знаци Близнаци, Стрелец и Риби имат по-интензивен интервал.

Сезонът на Девата може да се почувства като отчаяние след купонджийските страсти на сезона на Лъва, само че е безусловно прелестен за преход от лято към есен . Ако се връщате на учебно заведение, това е моментът да купите всичките си учебници и учебни принадлежности. Ако не сте студент, това е ужасно време да завършите огромни планове, които би трябвало да бъдат приключени. Да, този месец може да бъде доста работа, само че е нужна, с цел да сте изцяло готови за това, което следва.

Със Слънцето в Дева вие ставате по-подредени, проведени и съсредоточени върху детайлите, без значение от вашия зодиакален знак. Отделете малко време, с цел да почистите цялата си къща или най-малко да подредите бюрото си. Погледнете графика си и коригирайте всекидневието си, тъй че да живеете по по-продуктивен метод. Това също е превъзходен миг да работите върху здравето си, тъй че бъдете дейни! Харчете по-малко за храна за у дома и повече за хранителни артикули! Здравословните привички, които си създадете в този момент, ще продължат дълго, дълго време.
 image2_16x9.png Хороскопът за АВГУСТ: време за занимания и баланс, вслушайте се във вътрешния си глас На фокус
Има обаче два огромни казуса със сезона на Девата. Първо, Девата е известна със своя удобен, даже недопечен темперамент, тъй че е мъчно да се свързва с другите по прочувствен метод. Може да изглеждате безчувствени или даже искрено студени, когато става въпрос за вашите взаимоотношения, тъй че се пробвайте да деянията съчувствие и състрадание, когато можете. Второ, рискувате да се фокусирате прекомерно върху всички дребни дребни проблеми в живота си, вместо да погледнете огромната картина. Съвършенството е страхотна цел, само че е зложелател на това, което е задоволително положително. Не се опасявайте да извършите крачка обратно и да се концентрирайте върху всичко, което върви добре.

Това е сезонът да се организирате, да работите настойчиво и да блеснете! Забавлявайте се и дайте най-хубавото от себе си. Ето какво да очаквате съгласно зодията си от сезона на Девата тази година:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Девата  Какво да чака всяка зодия от сезона на Девата  Какво да чака всяка зодия от сезона на Девата  Какво да чака всяка зодия от сезона на Девата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР