Сезонът на бълхите и кърлежите вече е отворен. Има обаче

...
Сезонът на бълхите и кърлежите вече е отворен. Има обаче
Коментари Харесай

3 растения, които ще ви отърват от кърлежи, мухи и бълхи

Сезонът на бълхите и кърлежите към този момент е отворен. Има обаче няколко растния, които могат да държат надалеч тези инсекти от вас и домашните ви любимци.

Сега, когато времето се затопля, а земята към момента е значима от дъждовете, е време да помислим по какъв начин да се Защитим от тези рискови паразити.

Двойка опита да си вземе къща в Милано, сблъска се с кошмари, които няма и в остаряла панелка

Вие и вашите домашни любимци прекарвате от ден на ден време на открито и е редно да бъдете нащрек, изключително когато става въпрос за тези два кръвосмучещи вредителя – бълхи и комари.

Има няколко растения, които обаче могат да ви предпазят от тях.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че същинското избавление от комарите се крие единствено в едно растение.

Не бе от дълго време времето, в което от jenata.blitz.bg ви издадохме по какъв начин да се справите с колорадския бръмбар от раз .

Много хора считат, че бълхите и кърлежите са от едно и също семейство Това обаче не е по този начин – бълхите са инсекти, до момента в който кърлежите са паякообразни. Бълхите са много по-малки на размер от кърлежите. И двете се виждат обаче мъчно върху кожата. Бълхите въпреки всичко могат да се появят и вътре в жилището ни.

И двата вредителя се хранят с кръв и оставят червен отпечатък върху кожата ни. Бълхите могат да ни заразят с тения, а кърлежите с лаймска болест. баралеоза и енцефалит. Тези болести могат да причинят съществени здравословни проблеми, в случай че не са лекувани в точния момент.

Истинско избавление: Направете тези трикччета, от които комарите и мухите бягат (СНИМКИ)

С повишение на междинните дневни температури бълхите и кърлежите стартират да съставляват огромен проблем за хората и домашните любимци. В частност, кърлежите усилват популацията си, което води до увеличение на броя на инфекциите, породени от ухапвания от кърлежи.

Вижте по какъв начин да се предпазите от кърлежите, бълхите и мухите, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР