Сезонът може и да не е най-подходящият за усилени тренировки

...
Сезонът може и да не е най-подходящият за усилени тренировки
Коментари Харесай

Ваня от "Игри на волята" осмя най-типичните хора във фитнеса! Риалити звездата готви трансформация

Сезонът може и да не е най-подходящият за усилени тренировки в залата, само че за някои хора това е метод на живот. Като да вземем за пример за Ваня от втория сезон на " Игри на волята ", която неотдавна си даде заричане да влезе във форма. Ние не сме сигурни какво тъкмо е имала поради, съдейки по метода, по който наподобява, само че е реалност, че риалити звездата като че ли не излиза от залата.

Честият престой в залата води и до едни особени конфликти - тези с другите трениращи. А те са повече от пъстри! Именно с другите видове трениращи се пошегува по гръмък метод Ваня в Instagram:

Виж още: Хейтър атакува Дени от " Един за различен ", прикани я: " Човек, стой да лъжеш с тези фотоси, бъди себе си "  

" Палитрата от персонажи във фитнес залите е доста богата. Изпускам ли нещо? ", пита Ваня под видеото, а на нея ѝ задават контра въпрос - тя от кой вид е. 

Самата Ваня прекара огромна част от изминаващата година в Испания, където работи по някои планове. Там тя се занимаваше с каскади, а евентуално фотосите скоро ще видят бял свят. Към момента риалити звездата е в България, където, както написахме, се е посветила на здрави тренировки. " Да влезеш във форма е развой, който изисква време, а това да сме нетърпеливи единствено усложнява задачата ", умно означи преди време тя. Е, ще забележим каква ще е финалната ѝ промяна. 

Виж още: Кремена от " Игри на волята " най-накрая реши и предприе значима стъпка, с която ще промени много 

Ваня тренира крепко и кросфит, като това съответно го прави с един от участниците в третия сезон на Игрите - Борис. Именно на него тя симпатизираще през последните три месеци и беше откровено разочарована, когато Бобката отпадна от шоуто. 

Изображение: https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР