Сезон 2023 към момента върви сравнително добре за Андрей Рубльов,

...
Сезон 2023 към момента върви сравнително добре за Андрей Рубльов,
Коментари Харесай

Рубльов за промените в екипа си: Не знам имената на фитнес треньора и физиотерапевта


Сезон 2023 все още върви относително добре за Андрей Рубльов, въпреки и той да признава, че да бъдеш в топ 10 носи със себе си голямо напрежение, което другите тенисисти не изпитват.

Любопитните вести към Рубльов в последните месеци са доста. Той започва своя линия облекла под марката Rublo, приключи контракта си с Nike, а също така промени радикално екипа към себе си.

През 2023-а Андрей работи с нов управител, нов втори тенис треньор, нов кондиционен експерт и нов физиотерапевт. Промени, които съгласно самия него са пристигнали „ от единствено себе си “.

„ Тези решения пристигнаха от единствено себе си, едно след друго. Нищо не съм очаквал или възнамерявал. Може би единственото, за което мислех, беше мениджмънтът. Останалото просто се случи. Вторият ми треньор, Абрахам, напусна. След това приключихме партньорството и с физиотерапевта. После с оборудването. Може би имаше 3 или 4 дни сред тези събития “, разяснява Рубльов от Дубай, където продължава присъединяване си на шампионата от категория АТР 500.

„ Разбира се, всичко това ми въздейства. Всички промени имат отражение. Дори и в положителен смисъл, това въздейства. Но изисква време. “

„ Хубаво е, че в работата, изключително в тренировките, всичко наподобява допустимо най-добре. Според мен отвън корта и на корта се движа в вярната посока. Просто изисква време да се приспособяваме и да свикнем един с различен, а по-късно да го прехвърлим и на корта. Нямам поради във връзка с тениса и на фитнеса – считам, че се усъвършенствах доста по отношение на предходната година, изключително в тренировките. “

Рубльов посочи, че Фернандо Висенте продължава да бъде неговият основен треньор и направи занимателно самопризнание, че не знае семейството на новия си физиотерапевт и фитнес треньор. „ Вторият треньор е Берто Мартин. Не знам името на новия фитнес треньор, само че се споделя Маркос. С физиотерапевта е същото: не знам семейството му, първото му име е Чарли. Какъв добър член на екипа съм – даже не знам имената на хората “, приключи през смях тенисистът, който доближи до четвъртфинал на Australian Open.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР