Сезон 2022/23 на efbet Лига вече е в историята. Има

...
Сезон 2022/23 на efbet Лига вече е в историята. Има
Коментари Харесай

Футболен екшън: Ще ви заболи главата от голове

Сезон 2022/23 на efbet Лига към този момент е в историята. Има клубове, които извършиха задачите си, и са удовлетворени. Има и такива, които не съумяха. 

Едно нещо обаче сигурно не може да се отхвърли. Завършилият преди няколко дни шампионат бе един от най-интересните и оспорвани в последните години.

Шампионската купа се реши в последния миг, като Лудогорец стъпи на върха единствено с една точка преднина пред ЦСКА.

Битката за третото място сред тимовете на Левски и ЦСКА 1948 също бе яростна. В последна сметка " алените " съумяха да се класират непосредствено за Лигата на Конференциите. Левски също ще играе в Европа, само че трябваше да мине през баража, където победи Арда.

Отборите на Спартак Варна и Септември пък не съумяха да запазят елитния си статут, само че са окуражени бързо да се завърнат в efbet Лига.

Още нещо направи мощно усещане. През тази акция паднаха много красиви попадения. Именно заради тази причина, от през днешния ден до края на седмицата, в Gong.bg може да видите съвсем всички голове от пролетния полусезон.

Няма време за губене. Футболният екшън започва през днешния ден. Започваме с попаденията на Лудогорец, ЦСКА и Левски, които може да намерите малко по-късно на нашия уебсайт.   
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР