Сезират Държавната агенция за закрила на детето за случая с

...
Сезират Държавната агенция за закрила на детето за случая с
Коментари Харесай

Докладват в Софийска районна прокуратура случая с 15-годишния шофьор

Сезират Държавната организация за протекция на детето за случая с 15-годишния лидер. Това заяви в ефира на „ Събуди се ” по  NOVA старши контрольор Цветан Среднев от 7 РПУ – София.

Снощи органите на реда откриха 15-годишен да кара мощен автомобил в София. В колата са се возели майката и бащата на младежа, както и неговият брат

Екип на Специалицизираните полицейски сили при Столична дирекция на вътрешните работи залови 15-годишно момче, което карало из главните улици в столичния квартал " Младост 4 ".   Мощният автомобил бил спрян за инспекция в събота на ул. " Филип Аврамов ". На седалката до 15-годишния лидер седял брат му на 17 години. На задната седалка била майка им на 34 год., на която е автомобила и бащата на 38 год. Автомобилът ще бъде дерегистриран, а на майката на лидера ще бъде формиран акт.

 „ Абсолютно безотговорна постъпка. Колегите са съставили акт за определяне на административно нарушаване на майката, която е притежател на автомобила, защото лидерът е наказателно не виновен. Автомобилът се дерегистрира, смъкват се регистрационните табели, образува се кореспонденция, която на следващия ден ще бъде рапортува в Софийска районна прокуратура. Ще бъде сезирана организацията за протекция на детето. При инспекцията на майката на лидера е открито, че тя има невръчени фишове на стойност към 3500 лв. ”, добави старши контрольор Цветан Среднев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР