Сейнт Мирън се класира за полуфиналите в турнира за купата

...
Сейнт Мирън се класира за полуфиналите в турнира за купата
Коментари Харесай

Сейнт Мирън сложи край на серията на Рейнджърс от 27 поредна мача без загуба

Сейнт Мирън се класира за полуфиналите в шампионата за купата на Лигата в Шотландия, откакто победи Рейнджърс с 3:2 и постави завършек на серията му от 27 мача без загуба във всички тунири от началото на сезона.

Гостите от Глазгоу поведоха още в седмата минута посредством бранителя Конър Голдсън, само че с два гола на Джейми МакГрат преди и след почивката Сейнт Мирън обърна резултата в своя изгода.

В 88-мата минута ветеранът Стивън Дейвис изравни за 2:2, само че във втората минута на продължението Конът МакКарти донесе триумфа на домакините и хвърли целия треньорски щаб в възторг.

В полуфиналите Сейнт Мирън ще играе с Ливингстън, а другият финалист ще бъде излъчен от двойката сред Сейнт Джонстън и Хибърниън.

" Аз съм отговорен за този резултат. Не се представихме задоволително добре, с цел да реализираме нужния резултат. Не можем да си позволим да се пазиме по метода, по който го направихме, само че всички решения в хода на мача бяха взети от мен, тъй че не мисля да упреквам някой различен за провалянето, с изключение на мен ", разяснява след срещата мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР