Сейнт Луис победи Ню Джърси с 3:1, след като Владимир

...
Сейнт Луис победи Ню Джърси с 3:1, след като Владимир
Коментари Харесай

Кесел и Малкин изведоха пингвините до победа срещу патоците

Сейнт Луис победи Ню Джърси с 3:1, откакто Владимир Тарасенко и Джейдън Шуорц се разписаха през 95 секунди в края на втората и началото третата част на срещата. Джейк Алън избави 21 удара, а Брейдън Шен оформи крайния резултат на празна врата и нанесе осмо следващо проваляне на Дяволите против Блус.

Загубата против водача в Западната конференция изпрати Ню Джърси на второ място в Столичната дивизия, където към този момент първи с точка задатък е Питсбърг. Шампионите победиха Анахайм с 3:1, откакто Джъстин Шулц вкара гол при завръщането си на леда след възобновяване от разтърсване. Мат Мъри избави 24 удара, а Евгени Малкин оглави листата на реализаторите в тима на Пингвините със седмата си шайба за сезона. Един добави и Фил Кесел, който записа и два голови паса.

Phil Kessel is a man of great patience who possesses fantastic hand-eye coordination. pic.twitter.com/X9zkcp4WTu
— NHL (@NHL) 8 ноември 2017 година
Питсбърг е първи, тъй като и вторият от някогашните водачи в дивизията загуби. Кълъбмъс отстъпи с 1:3 на Нешвил, за който Пека Рине спря 35 удара, а Кале Ярнкрок вкара надвит гол в последната третина. Това е трета поредна загуба за Кълъмбъс, което се случва на тима за първи път от началото на постоянния сезон. Най-интересните дуели от NHL се излъчват непосредствено по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР