Севиля успя да стигне до победата при гостуването си на

...
Севиля успя да стигне до победата при гостуването си на
Коментари Харесай

Гол на Севиля в последната минута реши почти всичко в група Е на ШЛ

Севиля съумя да стигне до успеха при гостуването си на Краснодар в среща от Група " Е " на Шампионската лига. Двубоят завърши при резултат 1:2.

Ракитич даде преднина на отбора си на доста ранен стадий от дуела, само че Вандерсон изравни през второто полувреме. В 5-ата минута от добавеното време Мунир се разписа за крайното 1:2.

Гостите разделят първото място в класирането с Челси, като и двата отбора разполагат с по 10 точки на сметката си.

Краснодар и Рен са с по един пункт против името си в таблицата, като оттук насетне битката посред им ще е за третото място в групата, което дава опция за присъединяване на 1/16-финалите в шампионата Лига Европа.

Победата подсигурява мястото на севилци в идната фаза на шампионата.

Резултатът бе открит след едвам 4 минути игра, когато ветеранът Ракитич се разписа, давайки ранно преимущество на своя тим в резултата.

То се резервира непроменено през първите 45 минути от конфликта, макар че преди почивката домакините имаха две положителни положения за равнене.

След 56 минути игра Вандерсон върна Краснодар в борбата, разписвайки се за 1:1.

Играта загрубя, заради което се наложи основният арбитър да демонстрира и доста публични предизвестия. Така или другояче обаче не се виждаше по какъв начин натискът на гостите ще докара до реализирането на съдбоносен гол.

Това стана факт в петата минута на добавеното време, когато Мунир вкара за крайното 1:2, лишавайки групата даже и от теоретическа конспирация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР