Севиля стана първият клуб от Ла Лига, който публично изказа

...
Севиля стана първият клуб от Ла Лига, който публично изказа
Коментари Харесай

Първи клуб от Ла Лига се оплака от “случая Негреира”

Севиля стана първият клуб от Ла Лига, който обществено изрече своите терзание и отвращение от разкритията, че в Барселона са плащали на някогашен началник на Испанската съдийска комисия, станали известни като “случая Негреира ”.

“Няколко дни, откакто новината за така наречен “случай Негреира ” притегли публичното внимание, Севиля желае да изрази своите терзание и отвращение към информациите, които ден след ден биват разкривани от медиите, както и да подчертае, че е безусловно наложително да се обясни случилото се и да се разбере кой е отговорникът за това. Сериозното естество на известните досега обстоятелства, които слагат под подозрение интегритета на испанските футболни шампионати, също по този начин кара Севиля обществено да изиска от Ла Лига и Испанската футболна федерация, като най-големите представители на испанския футбол и отговорници за съдийската гилдия, когато пристигна време за това, те да поддържат и да вземат присъединяване във всички производства, които могат да се сформират, щом завърши следствието. Накрая, желанието на Севиля е да съобщи, че оттатък клубовете и техните институции, почитателите на тимовете заслужават почитание и е отговорност на водачите да обезпечат нужните условия, с цел да може интегритетът на надпреварите, в които участваме, в никакъв случай да не се слага под въпрос ”, се споделя в публично изказване на Севиля.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР