Севиля спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао в

...
Севиля спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао в
Коментари Харесай

Севиля излъга Атлетик на Сан Мамес

Севиля завоюва с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао в среща от кръг №17 от испанската Ла Лига. С триумфа, отборът на Хулиен Лопетеги резервира втората си позиция във краткотрайната таблица. Андалусийци се намират на пет точки зад водача Реал Мадрид, който е с 39 и четири пред огромния противник – Бетис.

В началото се сътвори усещане, че Севиля ще наложи елементарно своя жанр на „ Сан Мамес “. Дилейни можеше да открие резултата след удар с глава в 7-ата минута, само че изстрелът му се оказа неакуратен. Действията обаче бързо се придвижиха пред противниковата врата, а след това и самодейността остана у баския клуб. Иняки Уилямс изскочи на добра позиция, само че шутира в навън, а изстрел на Дани Гарсия срещна гредата.

Атлетик имаше голямо превъзходство, само че гостите съумяха да поведат с красиво осъществяване на Дилейни в 38-ата минута. Датчанинът получи топката от Монтиел и с извънредно хубав удар под гредата направи беззащитен Унай Симон.

През втората част домакините имаха значително шансове за гол, само че по този начин и никой от играчите на Атлетик не съумя да разпечата вратата на Боно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР