Севиля се наложи над Кадис с 2:0 като гост в

...
Севиля се наложи над Кадис с 2:0 като гост в
Коментари Харесай

Севиля се оттласна от дъното с важна победа над Кадис

Севиля се наложи над Кадис с 2:0 като посетител в дуел от 27-ия кръг на испанската Ла Лига. Попаденията в срещата бяха дело на Лукас Окампос и Юсеф Ен Несири през второто полувреме. След този триумф Севиля се изкачва до 13-о място с 31 точки, до момента в който Кадис е на 16-а позиция с 28 пункта.

Двубоят стартира с напън от страна на Кадис, чиито футболисти имаха искания за дузпа в 4-ата минута, а след инспекция с VAR основният рефер на дуела не отсъди такава в интерес на домакините.

До края на първото полувреме темпото беше ниско, а до чисто състояние пред някоя от двете порти не се стигна.

В началото на второто полувреме Лукас Окампос потегли на независим пробив и шутира от границата на наказателното поле, с цел да преодолее Давид Хил, с което да даде задатък на Севиля в 51-ата минута.

Футболистът на Кадис Фали навлезе в наказателното поле на Севиля в 62-рата минута и шутира, само че топката рикошира в десния дирек на вратата, защитавана от Марко Дмитрович.

Браян Хил комбинира с Юсеф Ен Несири, който сподели страхотна предвидливост в наказателното поле на Кадис и прати топката за повторно в мрежата в 74-ата минута.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР