Севиля продължава похода си към рекорден шести триумф в Лига

...
Севиля продължава похода си към рекорден шести триумф в Лига
Коментари Харесай

"Севиля" срази "Юнайтед" по пътя към шести триумф в Лига Европа

" Севиля " продължава похода си към рекорден шести успех в Лига Европа! Андалусииците победиха с 2:1 " Манчестър Юнайтед " в полуфиналния мач посред им, игран пред празните трибуни на " РайнЕнергиЩадион " в Кьолн, Германия.

Испанският отбор стигна до триумфа след поврат. " Юнайтед " откри резултата още в 8', когато Бруно Фернандеш се разписа от дузпа, отсъдена за фаул против Маркъс Рашфорд. Наказателният удар е 22-ри за " алените дяволи " от началото на сезона. В Топ 5 шампионатите на Стария континент няма тим с повече.

" Севиля " обаче възвърне равенството в 26' посредством Сусо, възползвал се от подаване на Серхио Регилон. Малко преди попадението за испанците обаче реферът Феликс Брих сбърка, отсъждайки тъч в интерес на " Севиля ".

В огромния воин за отбора на Юлен Лопетеги се трансформира влезлият като запаса Люк Де Йонг, който се възползва от групова неточност в отбраната на " Юнайтед " в 78' и прати топката в мрежата зад Давид Де Хеа от близка отдалеченост.

Така " Севиля " ще спори за трофея с спечелилия от конфликта сред " Интер " и " Шахтьор " Донецк - дуел, който можете да гледате на следващия ден от 22:00 ч., директно по bTV Action.

Финалът ще се играе на 21 август (петък) в Кьолн.
Последни Най-четени Късен гол на Белтраме донесе първа победа за ЦСКА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР