Севиля продължава да работи по зимната селекция на тима. Треньорът

...
Севиля продължава да работи по зимната селекция на тима. Треньорът
Коментари Харесай

Севиля избира между двама нападатели за заместник на Ен-Несири

Севиля продължава да работи по зимната селекция на отбора. Треньорът Хорхе Сампаоли е сложил няколко условия към шефовете на клуба и те се пробват да ги изпълнят. Едно от тях е привличането на нов нападател, написа " Фишайес ".

Андалусийци се пробват да продадат Юсеф Ен-Несири, като в това време се оглеждат за негов заместител. Интерес към мароканеца имаше от Уест Хам, само че той отхвърли офертата на " чуковете ". Така сега обстановката е заплетена, само че на " Рамонс Санчес Писхуан " към момента се надяват да му намерят нов тим до края на януари.

В същото време в клуба са набелязали Ерик-Максим Чупо Мотинг от Байерн (Мюнхен) и Тимъти Уеа от Лил като евентуални негови заместници. Привличането на първия наподобява много комплицирано на този стадий, защото камерунецът се показва чудесно този сезон и е значима част от състава на Юлиан Нагелсман с 12 гола и 3 асистенции в 18 мача досега. Евентуален трансфер на Уеа пък буди неразбиране, в случай че в Севилия търсят изявен голмайстор, защото американецът до момента няма сезон с повече от 4 маркирани гола.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Междувременно Севиля се отхвърли от привличането на Джеф Райне-Аделаид поради терзания за физическото му положение. Това бе сериозен удар за треньора Хорхе Сампаоли, който доста искаше да го има в състава си.

Друга цел на андалусийци е крилото на Тотнъм Брайън Хил, като двата клуба към този момент договарят за негов трасфер.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР