Севиля приема Ювентус в мач-реванш от полуфиналните сблъсъци в Лига

...
Севиля приема Ювентус в мач-реванш от полуфиналните сблъсъци в Лига
Коментари Харесай

Севиля - Ювентус, Алегри поднася изненади

Севиля приема Ювентус в мач-реванш от полуфиналните конфликти в Лига Европа. Двата отбора имаха приключиха 1:1 преди седмица в Торино и през днешния ден ще би трябвало да решат развръзката от този конфликт, както и един от участниците във финала на шампионата. Гостите от Испания започнаха чудесно срещата преди седмица и съумяха да поведат, само че отборът от първата столица на Италия се посъвзе през втората част и в последна сметка стигна до справедливо тъждество в края на мача. 

Атмосферата към стадиона при идването на рейса на домакините бе повече от впечатляваща, а локалните почитатели са подготвени да основат същински пъкъл за гостуващия отбор.

Добрата вест за Хосе Луис Мендилибар е завръщането на Лукас Окампос, който се контузи преди седмица, а на скамейката сяда Сусо. Атаката на отбора още веднъж ще бъде водена от Юсеф Ен-Несири, който означи попадението на своя отбор в първата среща. Капитанът Хесус Навас още веднъж е подложен на десния бек.

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри сервира своите изненади в стартовата единайсеторка в състава, като пуска от първата минута Мойс Кийн и Самуел Айлинг-Джуинър. Италианският нападател ще бъде подкрепян от Анхел Ди Мария, само че Душан Влахович и Аркадиуш Милик сядат на скамейката. Треньорът не може да разчита на Пол Погба и Леонардо Бонучи, които са с контузии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР