Севиля постигна разгромна победа с 5:0 в домакинството си на

...
Севиля постигна разгромна победа с 5:0 в домакинството си на
Коментари Харесай

Севиля унижи Райо за едно полувреме

Севиля реализира разгромна победа с 5:0 в семейството си на Райо Валекано от 34-ия кръг на Примера дивисион. Домакините на “Рамон Санчес Писхуан” направиха ужасно второ полувреме, в което паднаха всички пет гола.

Голеадата стартира в 55-ата минута с гол на Куинси Промес. Холандецът комбинира със съотборник на границата на наказателното поле, след което насочи мощен удар, вратарят мазета, само че топката се върна в краката на Промес, който при втория опит бе прецизен за 1:0.

Само две минути по-късно падна втори гол. Мунир Ел Хадади получи пас във вратарското поле, овладя и от близко вкара за 2:0.

Отново той бе създател и на третия гол в 62-ата минута. Тогава Висам Бен Йедер бе изведен самичък против вратаря, удерът му бе избавен, само че топката попадна в Мунир, който не сгреши при добавката.

В 71-ата минута и Бен Йедер записа името си измежду голмайсторите. Той изпревари вратаря при един дълъг пас зад отбраната и по-късно не бе проблем да означи в опразнената врата за 4:0.

Крайното 5:0 оформи резервата Брайън Хил. В 86-ата минута при едно центриране в наказателното поле Пабло Сарабия смъкна с глава към младока, който финтира бранител и от близко прати топката в мрежата.

Тази победа изкачи Севиля най-малко краткотрайно на 4-ата позиция в класирането с 55 точки. Райо пък все по-уверено върви към изпадане, като се намира на последното 20-о място с 28 точки и на цели 7 от избавителната 17-а позиция.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Примера дивисион 34 кръг, четвъртък 25 април  Севиля 5:0краен резулат  Райо Валекано
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР