Севиля постигна очаквана победа с 3:0 над Дюделанж в домакинството

...
Севиля постигна очаквана победа с 3:0 над Дюделанж в домакинството
Коментари Харесай

Севиля прекърши Дюделанж с класика за едно полувреме

Севиля реализира предстояща победа с 3:0 над Дюделанж в семейството си от група " А " на Лига Европа. Петкратният победител в шампионата продължава без неточност, записвайки трети триумф от три мача. Домакините на " Рамон Санчес Писхуан " обаче съумяха да пречупят съпротивата на противника едвам през второто полувреме, когато паднаха и трите попадения.

Първата част Дюделанж стоеше много устойчиво и не разреши на испанците да открият резултата. Още при започване на втората част обаче Севиля откри правилния път към гола. В 48-ата минута Оливер Торес центрира и Франко Васкес с глава порази вратата за 1:0.

В 75-ата минута резултатът бе подсилен. Мунир Ел Хадади напредна и стреля, вратаря избави, само че Васкес от близко довкара за 2:0.

Три минути по-късно падна и третото попадение за домакините. Серхио Ескудеро подаде по земя за Мунир, който от придвижване засече във вратата за 3:0.

Така Севиля към този момент има 9 точки и е на 1-ото място в класирането. Дюделанж пък заема 3-ата позиция в групата с 3 точки.

Севиля - Дюделанж 3:0
1:0 Васкес (49)
2:0 Васкес (75)
3:0 Мунир (78)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  Севиля 3:0краен резулат  Ф91 Дюделанж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР