Севиля победи с 1:0 при гостуването на Алавес в двубой

...
Севиля победи с 1:0 при гостуването на Алавес в двубой
Коментари Харесай

Севиля поведе колоната в Испания след бой над Алавес

Севиля победи с 1:0 при гостуването на Алавес в дуел от четвъртия кръг на Ла Лига. Голът за "андалусийците " отбляза Жоан Жордан в 37-та минута.

Гостите в този дуел започнаха като по-активния тим и това се резервира като наклонност през цялото първо полувреме. Най-добрите два шанса за Севиля попаднаха в краката на нападателя Лукас Окампос, който обаче и в двата случая беше отчаян от стража на домакините Фернандо Пачеко.

Все отново разумното се случи в 37-та минута. Гостите получиха опция да изпълнят директен свободен удар на към 22 метра от вратата на Алавес. Зад кълбото застана Жоан Жордан, който пласира свръхестествен удар в далечния ъгъл и не остави никакви шансове за Пачеко.

Второто полувреме беше надалеч по-спокойно, като домакините в последна сметка съумяха да поизравнят събитията на терена, само че по този начин и не стигнаха до съществено състояние. Най-близо до гол беше Диего Карлос от състава на Севиля, само че ударът му с глава беше избавен с лекост от Пачеко.

По този Начин момчетата на Хулиен Лопетеги най-малко краткотрайно излязоха преди всичко в класирането, с актив от 10 точки. "Андалусийците " имат задатък от 1 точка пред Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР