Севиля не даде много надежди на Атлетико Мадрид и за

...
Севиля не даде много надежди на Атлетико Мадрид и за
Коментари Харесай

Севиля е първият полуфиналист за Купата, не остави шанс на Атлетико

Севиля не даде доста очаквания на Атлетико Мадрид и за повторно победи противника си в четвъртфиналите за Купата на Краля.

След като победи и на "Висенте Калдерон ", с 2:1, в този момент на своя "Рамон Санчес Писхуан " Севиля се наложи с 3:1 и по този начин с общото 5:2 е първият полуфиналист в шампионата този сезон.

Атлетико дойде в Андалусия без контузения Диего Коста, а последната една седмица се очерта като най-неприятната за мадридчани от октомври насам, с две загуби и едно тъждество.

На противоположния полюс, Севиля взе трети триумф в последните седем дни и чака да научи противника си за полуфинала във форма.

Точно 26 секунди бяха нужни на Севиля да открие резултата, а с това да нанесе и сериозен удар по упоритостите на Атлетико.

Пабло Сарабия центрира отдясно, а Серхио Ескудеро засече от придвижване, и с помощта и на вратаря Моя топката влетя в мрежата.

Още в ответната офанзива Атлетико за малко не изравни след безредие в наказателното поле, само че Хименес не съумя да нанесе съдбоносен удар.

В 13-та минута обаче и този удар бе нанесен, и Антоан Гризман изравни с неповторим удар от 25 метра.

Центриране на Хесус Навас отдясно и страховит удар на Франко Васкес с глава можеха още веднъж да изведат Севиля напред в 37-та минута, само че топката мина на сантиметри от гредата.

В 48-та минута Севиля излезе още веднъж напред в резултата от дузпа, отсъдена за нарушаване на Саул против Корея. Евер Банега застана зад бялата точка, с цел да вдъхне успокоение на своите.

Меле в 55-та минута приключи единствено с няколко жълти картона, като нервите на Атлетико започнаха да се демонстрират. До края на срещата и Диего Симеоне бе изпъден от мястото си, за оборване на съдийските решения, и в този момент е застрашен с 2 или 3 мача наказване.

В 79-та минута Севиля значително постави точка на разногласието, когато Пабло Сарабия шутира тъкмо сред краката на Диего Годин и осъществя трети гол във вратата на Атлетико.

Кевин Гамейро и Яник-Ферейра Караско пробваха да създадат загубата най-малко малко по-почетна, само че и те нямаха шанс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР