Севиля и Рома излизат един срещу друг тази вечер, в

...
Севиля и Рома излизат един срещу друг тази вечер, в
Коментари Харесай

Севиля и Рома в спор за място на 1/4-финалите в Лига Европа

Севиля и Рома излизат един против различен довечера, в спор за място на четвъртфиналите в Лига Европа.

Андалусийците и римляните ще решат всичко на безпристрастен терен в Дуисбург, откакто напролет поради пандемията от ковид първият мач на " Санчес Писхуан " не се състоя.

Севиля и Рома за първи път ще кръстосат шпаги на континенталната сцена. Испанците приключиха 4-и в Ла Лига, с което си подсигуряваха присъединяване в идната Шампионска лига. Рома пък остана на едно място по-долу в Серия " А " и с цел да попадне в шампионата на богатите, би трябвало да вдигне трофея на 21 август в Кьолн.
 Иван Ракитич пред завръщане в Севиля
Иван Ракитич пред завръщане в Севиля

Барселона желае 10 млн. евро за хърватина

Любопитна нишка свързва противниците. Дългогодишният и потвърдено суперуспешен състезателен шеф на андалусийците Мончи през 2017-а напусна, с цел да отиде при " джалоросите ", само че след две години извървя противоположния път от Вечния град. За последно двата отбора се срещнаха в контрола през 2017 година, приключила 2:1 в интерес на севилци.

За нападателя на вълците Един Джеко идният конфликт носи специфичен прочувствен заряд. На 14 август 2015 година босненецът откри головата си сметка за Рома с два гола в другарски мач против Севиля, приключил 6:4. Оттогава Джеко последователно се трансформира в днешния водач на отбора и взе капитанската лента след отказването на Даниеле де Роси. А с маркираните 106 гола дели четвъртото място дружно с Родолфо Волк във безконечната листа на стрелците на Рома.
 Снимка 415264
Източник:

Треньорът на Севиля Хулен Лопетеги качи на самолета за Дюселдорф група от 25 играчи. Липсват продаденият на Ница Рони Лопеш, до момента в който Себастиен Коршия е контузен, а Неманя Гудел е с ковид.

Наставникът на Рома Пауло Фонсека пък избра 24-ма. Сред тях попадна халфът Лоренцо Пелегрини, за който бе направена специфична маска поради счупения му нос.
 Джеймс Палота отхвърля да продаде Рома и на кувейтски предприемач
Джеймс Палота отхвърля да продаде Рома и на кувейтски предприемач

Не е удовлетворен от офертата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР