Севиля елиминира Манчестър юнайтед от Лига Европа, след като го

...
Севиля елиминира Манчестър юнайтед от Лига Европа, след като го
Коментари Харесай

"Севиля" изхвърли "Манчестър юнайтед" от Лига Европа след разгром

Севиля " отстрани " Манчестър юнайтед " от Лига Европа, откакто го разгроми с 3:0 в четвъртфинален реванш на своя стадион " Рамон Санчес Писхуан ". С общ резултат 5:2 испанският отбор продължава напред и ще опита да завоюва за седми път конкуренцията.

Юсеф Ен Несири вкара два гола в осмата и 81-ата минута. Веднъж се разписа и Лоик Баде, който беше прецизен две минути след началото на втората част.

В полуфиналите " Севиля " ще играе с.

За разлика от първия дуел, в който " Юнайтед " поведе с два гола и имаше доста шансове да завоюва, този път " Севиля " не позволи " алените дяволи " да преобладават. Испанците бяха по-агресивни и поведоха рано. Защитата на " Юнайтед " се пропука и остави Ен Несири елементарно да осъществя.

До края на първото полувреме нов удар на мароканеца беше избавен от Давид Де Хеа, а в 41-ата минута гол на Лукас Окампос беше анулиран поради засада след обзор на видеоповторение.

След паузата Баде вкара с глава след корнер, като топката разказа парабола и изненада Де Хеа. В обстановката вратарят на " Юнайтед " не реагира по най-хубавия метод.

Едва след 60-ата минута гостите от Англия имаха малко повече шансове, само че удар на Каземиро беше отразен от вратаря Ясин Боно.

Девет минути преди края Де Хеа сбърка още един път, като не съумя да спре топката и я подари на Ен Несири, а той с едно допиране вкара на празна врата - 3:0.

До полуфиналите стига и " Ювентус ", който приключи 1:1 като посетител на " Спортинг " (Лисабон). " Бианконерите " не престават напред след триумф с 1:0 в първата среща.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР