Североизточната Трета лига вече е с един отбор по-малко, след

...
Североизточната Трета лига вече е с един отбор по-малко, след
Коментари Харесай

Североизточната Трета лига остана с 11 отбора

Североизточната Трета лига към този момент е с един тим по-малко, откакто стана ясно, че Доростол 2013 (Силистра) се отхвърля от присъединяване. Клубът скоро ще разгласи и излизане в неплатежоспособност. Така Североизточната В група ще продължи с 11 тима.

Новината за отказването от присъединяване на доростолци не е изненада за никого, защото отборът нито организира подготовка, нито изигра контроли, нито пък картотекира състав. Просто се чакаше по кое време ще бъде официализиран този факт.

Зоналният съвет на БФС във Варна дълго чакаше позитивен процес на събитията в крайдунавския град и отлагаше мачовете им. Така кръговете ще бъдат с по пет мача, а един тим ще почива. До момента Добруджа (Добрич), Хитрино, Локомотив (Русе) и Калиакра (Каварна) трябваше да играят с Доростол.
Най-вероятно в Силистра в околните дни ще бъде регистриран нов клуб, който да поеме ръководството на детско-юношеските обединения в града. А следващото присъединяване единствено на 11 тима в тази трета лига постанова преразглеждане на образуването на зоните в аматьорския футбол от страна на БФС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР