Севернокорейците все повече използват хормони на растежа и билкови лечения,

...
Севернокорейците все повече използват хормони на растежа и билкови лечения,
Коментари Харесай

Севернокорейците искат да пораснат, масово се тъпчат с хормони за растеж

Севернокорейците от ден на ден употребяват хормони на растежа и билкови лекувания, с цел да усилят растежа си в страна, където дефицитът на храна визира огромен % от популацията.

Снимки от Северна Корея, получени от уеб страницата NK News, демонстрират реклами пред аптеките за разнообразни лекувания, които дават обещание да създадат хората по-високи.

В Пхенян една от аптеките предлага „ инжектиране на мозъчен хрущялен пептид за напредък на височина “, за който се споделя, че е „ изключително добър за порастване “.

Друг предлага два типа „ течни медикаменти за напредък на детето “ за еквивалента на 80 пенса и 1,60 паунда на бутилка – огромна сума в страна, където междинният приход е към 80 паунда на месец

По-достъпни, по 3 пенса всяко, са „ хапчета за напредък на височина “, направени от растения като алое и арарут, а за дамите от черупки от перлена стрида.

Снабдяването с храна в Северна Корея е по-добро, в сравнение с през 90-те години на предишния век, когато няколко милиона души умряха по време на апетит. Изследване, извършено от южнокорейски учени върху дезертьори от Северна Корея и деца бежанци, откри, че седем от 10 от оживелите от глада са имали занимателен напредък, до момента в който всеки четвърти е бил с поднормено тегло.

Ким Чен Ир, починалият татко на висшия лидер Ким Чен Ун, беше сензитивен към своя растеж. Твърди се, че поради това той е носел обувки с вграден ток, с цел да стане по-висок. По време на ръководството му в учебните заведения и гимназиите бяха разлепени лозунги: „ Опитайте се да пораснете “. Децата също се предизвикват да играят баскетбол, за който се твърди, че подкрепя при растежа.

Етикети: Северна Кореяхормон на растежа
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР