Севернокорейците рискуват да си навлекат гнева на Ким Чен-ун, тъй

...
Севернокорейците рискуват да си навлекат гнева на Ким Чен-ун, тъй
Коментари Харесай

Севернокорейците рискуват да си навлекат гнева на Ким Чен-ун, тъй като диктаторът забранява отглеждането на кучета като домашни любимци

Севернокорейците рискуват да си навлекат гнева на Ким Чен-ун, защото той забрани развъждането на кучета като домашни любимци в нацията му.

Съюзът на социалистическите дами на Корея твърди, че кучетата би трябвало да се държат единствено за месо и четина. Няколко нарушавания биха могли да накарат притежателите на кучета да нарушат социалистическия етос на държавното управление, медиите в страната и пресата в прилежаща Южна Корея.

„ Третирането на куче като член на фамилията, който яде и спи със фамилията, е несъвместимо със социалистическия метод на живот и би трябвало прецизно да се заобикаля “, сподели източник пред Daily NK, вестник в Южна Корея.

Обличането на кучета в облекла, както е илюстрирано от западни звезди като Парис Хилтън, също беше определено за наказание. Източникът продължава: „ Практиката да се обличат кучета като хора, да се поставят красиви панделки в косите им, да се увиват в одеяло и да се погребват, когато умрат, е буржоазна активност.

„ Това е един от методите, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР