Севернокорейският ръководител Ким Чен Ун посети ключови военни заводи, включително

...
Севернокорейският ръководител Ким Чен Ун посети ключови военни заводи, включително
Коментари Харесай

Ким Чен Ун посети ключови военни заводи, подкара бойна бронирана машина

Севернокорейският началник Ким Чен Ун посети основни военни фабрики , в това число цех за произвеждане на тактически ракети, заяви севернокорейската осведомителна организация КЦТА.

При визитите си предходната седмица Ким изрази удовлетворение от съсредоточаването на завода върху производството на тактически ракети и разширението на индустриалния потенциал ", се споделя в известието.

Той сложи задачата да се усъвършенства производството на ракети, похвали най-новите постижения при гаубичните снаряди и персонално кара бойна бронирана машина , означи КЦТА.

Това е следващо посещаване на Ким Чен Ун на обекти от отбранителната индустрия , където натъртва на всеобщото произвеждане на оръжия.
 Ким Чен Ун БГНЕС
Съединени американски щати упрекват Северна Корея, че дава оръжия на Русия за войната в Украйна . Заместник-говорителят на Държавния департамент Ведант Пател съобщи предишния месец, че Съединени американски щати са " необикновено обезпокоени " от връзките им. Северна Корея и Русия отхвърлят да правят оръжейни преводи.

Отделно от това КЦТА заяви, че Ким е посетил " засегнатите от ураган региони ", откакто предходната седмица тропическата стихия " Ханун " мина над Корейския полуостров и наводни аграрни земи.
 Ким Чен Ун БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР