Севернокорейският лидер Ким Чен-ун заяви, че армията на страната трябва

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун заяви, че армията на страната трябва
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Ще отразим всяка ядрена заплаха

Севернокорейският водач Ким Чен-ун съобщи, че армията на страната би трябвало да е подготвена да работи превантивно , с цел да се опълчи на възходящите нуклеарни закани, заяви Корейската централна телеграфна организация (КЦНА).

По време на среща с командирите на корейската войска севернокорейският водач съобщи, че страната и партията би трябвало " решително да поддържат безспорното предимство на революционните въоръжени сили и непрекъснато да ги развиват, с цел да възпират и осуетяват превантивно и деликатно всички рискови опити и заплашителни дейности, в това число все по-нарастващите нуклеарни закани от страна на враждебни сили ".
 Ким Чен Ун даде обещание да усили нуклеарния боеприпас на Северна Корея
Ким Чен Ун даде обещание да усили нуклеарния боеприпас на Северна Корея

Нощният боен церемониал сподели и най-голямата и най-нова междуконтинентална балистична ракета

Според Ким Чен-ун " единствено голямата настъпателна мощ, голямата военна мощност, която никоя друга мощ в света не може да има, е избавителен пояс за гарантиране на сигурността на страната, популацията и бъдещите потомци ".

По-рано Ким Чен-ун даде обещание да построи нуклеарния капацитет на Пхенян " с най-бързи темпове ". Той съобщи, че КНДР ще се приготви деликатно, с цел да може когато и да е да прибегне до нуклеарно " въздържане ".

Севернокорейският водач съобщи, че главната цел на нуклеарните оръжия е " въздържане на войната ", само че означи, че " нашите нуклеарни оръжия не могат да се лимитират само до попречване на война ".
 Япония е против нуклеарната стратегия на Северна Корея
Япония е против нуклеарната стратегия на Северна Корея

Напрежение в района

Той предизвести, че всички сили, които се стремят към военна борба, " ще престанат да съществуват ", като повтори, че Северът е " изцяло подготвен " да извършва задачата си за нуклеарно въздържане когато и да е.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР