Севернокорейският лидер Ким Чен Ун „започва да уважава“ САЩ. Това

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун „започва да уважава“ САЩ. Това
Коментари Харесай

Тръмп: Ким Чен Ун започва да уважава САЩ

Севернокорейският водач Ким Чен Ун „ стартира да почита “ Съединени американски щати. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп в тирада пред симпатизанти във Финикс.
Коментарите на президента идват на фона на известия от Пхенян за бъдещите проекти за ракетно развиване и нареждания от страната на Ким за усилване на производството.
В същото време по-рано през днешния ден държавният секретар Рекс Тилърсън уточни, че договаряния с КНДР за тяхната оръжейна стратегия могат да станат вероятни „ в близкото бъдеще “.
В изявлението си Тръмп съобщи, че съгласно него думите, които той насочва по адрес на Пхенян не са задоволително мощни, макар мнението на мнозина. „ Уважавам обстоятелството, че имам вяра, че той стартира да ни почита. Много почитам този факт “, сподели президентът, имайки поради Ким Чен Ун.
„ И може би, най-вероятно не, само че може би някой ден ще се случи нещо положително “, добави той.
Изказването контрастира на мненията на президента от последните седмици, когато съобщи, че „ огън и гняв “ ще се изсипят върху Северна Корея. В същото време Вашингтон наложи и нови наказания против китайски и съветски компании, обвинени в работа с Пхенян, съобщи БГНЕС.
Междувременно Северна Корея разкри, че е постигнала забележителен софтуерен прогрес в ракетната си стратегия и има амбициозни проекти за възстановяване на опциите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР