Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отпразнува нова ера на космическа

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отпразнува нова ера на космическа
Коментари Харесай

Северна Корея празнува „нова ера на космическа сила“ след изстрелването на сателит

Севернокорейският водач Ким Чен Ун отпразнува „ нова епоха на галактическа мощ “ след изстрелването на първия по рода си боен шпионски спътник от страната по-рано тази седмица.

Пхенян сподели, че сполучливо е изстрелял спътника Malligyong-1 в орбита късно във вторник и в границите на часове съобщи, че Ким преглежда изображения на военни бази на Съединените щати в Гуам.

Изстрелването беше „ пълноценно практикуване на правото на самоотбрана “, формалната Корейска централна новинарска организация (KCNA) заяви, че Ким е споделил по време на посещаване в националната галактическа организация.

Изстрелването беше „ отварящо очите събитие “, което щеше да помогне за отбраната на Северна Корея от „ рисковите и нападателни ходове на враждебните сили “ и възвести „ нова епоха на галактическа мощ “, добави той.

Изстрелването, неразрешено от глобите на Организация на обединените нации, предопределени да овладеят програмата за балистични ракети на страната с нуклеарни оръжия, в допълнение ускори напрежението на полуострова, като Сеул частичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР