Севернокорейският лидер Ким Чен-ун обеща да се справи с трудностите,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун обеща да се справи с трудностите,
Коментари Харесай

Ким Чен-ун обещава да се справи с недостига на храна

Севернокорейският водач Ким Чен-ун даде обещание да се оправи с компликациите, пред които е изправена страната му през последните месеци, откакто призна, че има " под напрежение " дефицит на храна по-рано тази седмица.

Според севернокорейските държавни медии Ким " тържествено се закле от името на Централния комитет на Корейската работническа партия, че партията сигурно ще се пребори с тези компликации, които стоят на пътя на революцията ", до момента в който завършваше срещата на Работническата партия в Пхенян.
 Ким Чен-ун: Заплаха от всеобщ апетит в Северна Корея
Ким Чен-ун: Заплаха от всеобщ апетит в Северна Корея

Поредна филантропична рецесия

Поредица от тайфуни предишното лято провокира наводнения, които унищожиха хиляди домове и заляха земеделска земя. Пандемията от ковид в допълнение удари стопанската система на последната комунистическа страна в света.

Върховният водач на страната засегна и връзките със Съединени американски щати по време на четиридневната среща, заявявайки, че Северна Корея е подготвена както за разговор, по този начин и за борба с администрацията на Байдън.
 Ким чен Ун желае усилване военната мощност на Северна Корея
Ким чен Ун желае усилване военната мощност на Северна Корея

На срещата в петък той призовал за нараснало внимание към изменящата се обстановка на Корейския полуостров

Междувременно новият специфичен представител на Съединени американски щати за Северна Корея Сун Ким дойде в Сеул за тристранна среща с южнокорейски и японски публични лица за реализиране на нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР