Севернокорейският лидер Ким Чен-ун наскоро е отслабнал с 20 килограма,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун наскоро е отслабнал с 20 килограма,
Коментари Харесай

Ким Чен-ун е отслабнал с 20 килограма, но е в добро здраве

Севернокорейският водач Ким Чен-ун неотдавна е измършавял с 20 кг, само че е в положително здраве, заяви пред депутати южнокорейската разследваща работа, съобщи Асошиейтед прес.

Според двама депутати, участвали на брифинга при закрити порти, Националната разследваща работа съобщила, че е употребила изкуствен интелект, разбор на видеоматериали с облика на Ким с извънредно висока резолюция и други способи, с цел да реши положението на севернокорейския водач.

Здравето на Ким е фокус на засилено внимание в чужбина през последните месеци, тъй като той наподобява видимо по-слаб на фотоси и във видеоматериали от държавната медия. Ким Чен-ун, който е на 37 години, към момента не е показал обществено собствен правоприемник и съгласно някои специалисти неочаквана загуба на продуктивност би довела до безпорядък в бедната, притежаваща нуклеарни оръжия страна.

Дългогодишни наблюдаващи на Северна Корея считат, че Ким няма забележими здравословни проблеми и отслабването му евентуално се дължи на напъните му за възстановяване на физическото си здраве.

Те означиха, че той продължава постоянните си обществени изяви и във видеоматериали от Северна Корея не се вижда нищо извънредно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР