Севернокорейският лидер Ким Чен Ун нареди на армията си да

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун нареди на армията си да
Коментари Харесай

Северна Корея повишава бойната си готовност

Севернокорейският водач Ким Чен Ун подреди на армията си да усили своите бойни учения и да ускори готовността бойната си подготвеност, на фона на провокативните демонстрации на оръжия в лицето на задълбочаващото се напрежение със Сеул и Вашингтон. Това заяви Асошиейтед прес.

Ким ръководи съвещание на Централната военна комисия на ръководещата Работническа партия и насърчи въоръжените сили да правят постоянно победоносни подвизи и да показват несравнима военна мощ. Срещата пристигна на фона на знаци, че Северна Корея възнамерява боен церемониал, който може да е мотив да покаже най-новия хардуер от неговата възходяща стратегия за нуклеарни оръжия и ракети.

Членовете на комисията, които съставляват висшето военно управление на Ким, разискаха поредност от задания, ориентирани към предизвикателство на огромна смяна в армията, в това число непрекъснато разширение и усилване на интервенциите и бойните учения и по-стриктно рационализиране на готовността за война.

Тази седмица Северна Корея отбелязва 75-ата годишнина от основаването на Корейската национална войска и се чака да отпразнува това с обилен боен церемониал в Пхенян.
 Двете фантазии на Ким Чен-ун - успех на комунизма и здрав сън
Двете фантазии на Ким Чен-ун - успех на комунизма и здрав сън

Лидерът на Северна Корея работи неуморно...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР