Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че армията му трябва

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че армията му трябва
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея нарежда на военните да „пълно унищожат“ САЩ и Южна Корея, ако бъдат провокирани

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че армията му би трябвало да употребява всички налични средства, в това число нуклеарни оръжия, с цел да „ потисне цялата територия на Южна Корея “ при положение на спор.

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че неговата войска би трябвало „ изцяло да унищожи “ Съединените щати и Южна Корея, в случай че бъдат предизвикани, оповестиха държавните медии в понеделник.

Това се случи, откакто той даде обещание да ускори националната защита, с цел да се оправи с това, което той назова невиждана борба, ръководена от Съединени американски щати.

На петдневна огромна среща на ръководещата партия предходната седмица Ким сподели той ще изстреля още три военни шпионски спътника, ще създаде повече нуклеарни материали и ще създаде атакуващи дронове тази година в това, което съгласно наблюдаващи е опит да усили въздействието си в бъдещата дипломация със Съединени американски щати

На среща в неделя с командващия армията офицери, Ким сподели, че е незабавно да се наточи „ скъпият меч “, с цел да се за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР