Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира вчера изпитанието на новата междуконтинентална

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира вчера изпитанието на новата междуконтинентална
Коментари Харесай

Ким Чен Ун се закани да реагира на ядрените оръжия с ядрени оръжия

Севернокорейският водач Ким Чен-ун инспектира през вчерашния ден тестването на новата междуконтинентална ракета (МКБР) и прикани за създаване на повече стратегически оръжия и за обучаване на тактически нуклеарни елементи, съобщи Ройтерс, като се базира на севернокорейската осведомителна организация КЦТА.

Северна Корея извърши тестване на междуконтинентална балистична ракета, малко откакто предизвести Вашингтон, който ускорява районното си наличие във връзка с сигурността, че ще получи " по-суров боен отговор ".

Ким се закани да отговори уверено и да прибегне до атомна бомба при положение на нуклеарно нахлуване против страната му, съобщи през днешния ден КЦТА, представена от Франс прес.

Пхенян " ще отвърне уверено на нуклеарни оръжия с нуклеарни оръжия и на цялостна борба с безмилостна борба ", е декларирал Ким.

Лидерът, който бил на изпитателния полигон с щерка си и брачната половинка си, декларирал също, че заканите от Съединени американски щати и съдружниците им, които водят враждебна политика, са подтикнали страната му " да форсира доста подсилването на своя пагубен капацитет за нуклеарно въздържане ".

" Ким Чен-ун тържествено съобщи, че в случай че враговете не престават да насочат закани, нашата партия и държавно управление ще реагират уверено на нуклеарните оръжия с нуклеарни оръжия и на една тотална борба с тотална борба ", уточни държавната организация, представена от Българска телеграфна агенция.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще разиска Северна Корея на заседание в понеделник след ракетното тестване, осъществено от Пхенян през вчерашния ден. Това излиза наяве от графика на Съвета.

Висш американски държавен чиновник сподели по-рано, че при най-новото тестване Северна Корея е изстреляла " ракета с по-голям обхват, способна да порази доста, доста страни ". Той добави, че Съветът за сигурност би трябвало да се събере, с цел да разиска въпроса.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР