Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и най-близките хора от обкръжението

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и най-близките хора от обкръжението
Коментари Харесай

Ким Чен Ун ще репресира лица, които извършват „нереволюционни действия“

Севернокорейският водач Ким Чен Ун и най-близките хора от обкръжението му обмислят репресии против длъжностни лица, които злоупотребяват с властта си и правят „ нездрави и нереволюционни дейности “, оповестиха през днешния ден севернокорейски медии, съобщи Асошиейтед прес.

Тази информация бе публикувана на фона на опитите на Ким да подсигурява по-голямо вътрешно единение в Северна Корея и по този метод да преодолее епидемията от COVID-19 и икономическите компликации, с които се сблъсква КНДР. От известията в севернокорейските медии не излиза наяве какви са " нездравите и нереволюционни " дейности, разисквани на съвещанието на ръководещата Корейска трудова партия през вчерашния ден. Евентуални репресии против длъжностни лица, уличени в сходни действия, може да са опит за затвърждаване на контрола на Ким над народа му и за сближение на хората към севернокорейското управление в изискванията на вътрешни компликации, считат някои наблюдаващи.

Ким и висшите партийни водачи разискаха " воденето на по-интензивна битка против неразумни и нереволюционни дейности, в това число корист с власт и педантизъм, разкрити измежду някои партийни чиновници ", заяви севернокорейската осведомителна организация КЦТА. Лидерът подреди да бъде укрепен престижът на партийната одитна комисия и на други локални системи за надзор на дисциплината, с цел да се насърчи " монолитното управление " на партията и " необятната политическа активност на партията посредством мощна система за дисциплинираност ", осведоми KЦТА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР