Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е разпоредил да бъдат екзекутирани

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е разпоредил да бъдат екзекутирани
Коментари Харесай

Ким Чен Ун с ултрастроги мерки за К-19, разпореди екзекуции!

Севернокорейският водач Ким Чен Ун е разпоредил да бъдат екзекутирани минимум двама души, забранил е риболова в морето и е затворил столицата Пхенян в неистови старания за отбрана против ковид и неговите стопански вреди, съобщи АП, представена от.

Агенцията се базира на отчет на южнокорейското разузнаване пред депутатите в Народното събрание в Сеул.

Ким също подреди на севернокорейските дипломати в чужбина да се въздържат от всевъзможни дейности, които биха могли да предизвикат Съединените щати, защото се тормози от вероятния нов метод на новоизбрания президент Джо Байдън към Северна Корея, са декларирали южнокорейски депутати пред кореспонденти, откакто са изслушали брифинг на Националната разследваща работа.

Депутат е цитирал службата, че Ким демонстрира „ несъразмерен яд “ и подхваща „ ирационални ограничения “ във връзка с пандемията и нейното икономическо влияние.

Севернокорейските управляващи са екзекутирали почитан чиновник в обмяната на пари в Пхенян предишния месец, откакто го обвинили за падащия валутен курс. Екзекутиран е и различен основен чиновник за нарушение на държавните разпореждания, ограничаващи стоките, импортирани от чужбина. Не се загатват имената на двамата.

Северна Корея също е забранила риболова и производството на сол в морето, с цел да предотврати заразяването на морската вода с вируса, е съобщила службата от депутатите.

Пхенян и северната провинция Джангганг са сложени неотдавна под обсада поради ковид. По-рано този месец управляващите са блокирали и други региони, където са открили, че са импортирани непозволени артикули..

Северна Корея също направила и несполучлив опит да хакне базите данни на най-малко една южнокорейска фармацевтична компания, която се пробва да създаде коронавирусна ваксина, е докладвала още службата
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР