Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е жив и здрав, обяви

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е жив и здрав, обяви
Коментари Харесай

Историк: Ръководството на Северна Корея няма как да продължи извън семейството на Ким Чен Ун

Севернокорейският водач Ким Чен Ун е жив и здрав, разгласи южнокорейски представител, като акцентира, че не е записана необикновена интензивност в комунистическата страна.

Слуховете към севернокорейския водач започнаха да се популяризират, откакто Ким Чен Унне не се появи на 15 април на доста значимо събитие - това е народен празник на страната, която отбелязва годишнината от рождението на дядо му, създателя на страната и неговото неявяване породи някои подозрения за това дали има някакъв проблем със здравето. Това сподели за Българска национална телевизия преподавателят по история на Източна Азия в университета Лангара във Ванкувър Аврам Агов.

По думите му няма по какъв начин "ръководството на Северна Корея да продължи отвън фамилията на Ким Чен Ун ". Това е система, която е създавана десетилетия наред и е съсредоточена върху това революционно семейство, към този момент 3-то потомство и с цел да има някаква легитимност бъдещото държавно управление, бъдещото управление, би трябвало да има връзка с това семейство, сподели Агов.

"Най-близко до него е неговата сестра Ким Йо-чен, тя е най-високо позиционирана в това отношение ", съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР