Севернокорейският лидер Ким Чен Ун доведе дете, за което се

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун доведе дете, за което се
Коментари Харесай

Ким Чен Ун заведе дъщеря си на войнишки банкет, готви я за наследница

Севернокорейският водач Ким Чен Ун докара дете, за което се счита, че е негова щерка, на обилен прием във военна казарма във вторник, написа CNN. Товаспоред специалистите е симптом, че момичето евентуално е квалифицирано за негов възможен правоприемник в властнически фамилен режим, датиращ от десетилетия.

Момичето,което се счита за второто дете на Ким, Джу Ае, което е на към 9 години,и татко й бяха съпроводени от брачната половинка му Ри Сол Джу при визитата в казармата и последвалия прием за отбелязване на 75-ата годишнина от основаването на Корейската национална войска (КНА), оповестиха държавните медии в сряда.

Репортаж на Корейската централна новинарска организация (KCNA) разказва визитата на Ким и „ уважаваната му “ щерка като сбъдната фантазия за военните чиновници на банкета.

Снимки, оповестени от държавния вестник Rodong Sinmun, демонстрират момичето да върви до Ким и майка си, когато влизат на мястото за банкета, до момента в който военни офицери приветстват.

На банкета момичето беше седнало в центъра на оловната маса сред Ким и майка си.

В страна, където фамилията Ким и армията са могъщи, наличието на момичето на толкоз значимо събитие изпраща ясни сигнали, сподели Лейф-Ерик Ийсли, професор в университета Ewha в Сеул.

„ Като показно се появява със брачната половинка и щерка си, Ким желае наблюдаващите вкъщи и в чужбина да видят фамилната му династия и севернокорейската войска като неотменимо свързани “, сподели той.

Други наблюдаващи разясниха, че е ясно, че Ким е направил избор на своя правоприемник, потвърждавайки спекулациите, които започнаха с появяването на момичето притестовото изстрелване на междуконтинентална балистична ракета(ICBM) през ноември.

Южнокорейският народен представител и секретар на Националната разследваща работа Ю Санг-бум сподели след изстрелването, че момичето е Джу Ае.

Снимките демонстрират по какъв начин двамата вървят ръка за ръка, до момента в който инспектират солидната ракета, до момента в който държавните медии я назовават ​​„ обичаната “ щерка на Ким.

Държавните медии на Северна Корея разгласиха история по-късно същия месец със фотоси на Ким и щерка му, описвайки я като „ най-обичаното “ му дете, сподели Чеонг Сеонг-чанг,​ старши анализатор в института Седжонг в Южна Корея.

„ Като се има поради това, към този момент няма никакво подозрение, че Ким Джу Ае е назначена за правоприемник на Ким Чен Ун и е належащо да се обърне внимание на това по какъв начин това ще се отрази на вътрешната и външната политика на Северна Корея в средносрочен и дълготраен проект, и по какъв начин севернокорейците ще одобряват приемствеността на четвъртото потомство “, сподели Чеонг.

Управлението на семейство Ким в Северна Корея датира от 1948 година, когато Ким Ир Сен идва на власт след Втората Световна война.

Когато той умира през 1994 година, неговият наследник Ким Чен Ир поема ръководството на страната.Ким Чен Ун пристигна на власт през декември 2011 година след гибелта на татко му Ким Чен Ир.

Няма индикации, че Ким Чен Ун скоро ще съобщи водачеството.

Въпреки че режимът на Ким е провел предходни сходни банкети за военните, фотосите от събитието във вторник изобразяват по-пищна конюнктура, в сравнение с е виждана до момента.

„ Пищният прием на Ким в чест на въоръжените сили има за цел да покаже, че офицерите са високо уважавани в обществото и бойците са добре подкрепяни от страната “, заявиИйсли.

KCNA заяви, че Ким Чен Ун е произнесъл тирада на банкета, в която севернокорейският водач похвалил и насърчил военните, без да прави мнения за Съединените щати или Южна Корея.

Банкетът във вторник беше ден преди този момент най-големият боен церемониал на Северна Корея.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР