Севернокорейските оръжия биха могли да помогнат на Русия в боевете

...
Севернокорейските оръжия биха могли да помогнат на Русия в боевете
Коментари Харесай

Bloomberg: Путин иска оръжия от Ким, за да спечели време във войната

Севернокорейските оръжия биха могли да оказват помощ на Русия в боевете в Украйна, само че евентуално не са задоволително напреднали, с цел да трансформират хода на войната , написа Bloomberg в понеделник.

Позовавайки се на други медийни известия организацията заяви, че севернокорейският водач Ким Чен-ун ще пресече границата с Русия тази седмица, като ще направи първото си пътешестване отвън страната от четири години за диалози с съветския президент Владимир Путин. Според южнокорейската осведомителна организация Yonhap, базирайки се на неизвестен чиновник, персоналният трен на ръководителя на КНДР наподобява.

По-рано Съединени американски щати обявиха, че идната среща. Северна Корея има обилни ресурси от артилерийски снаряди и неуправляеми ракети, които могат да бъдат употребявани с военно съоръжение от руската ера за осъществяване на непрецизни офанзиви против Украйна, написа Bloomberg. Пхенян отхвърля обвиняванията на Съединени американски щати за оказване на военна помощ на Русия . Руските управляващи се придържат към същата версия.

" Севернокорейските доставки на муниции е малко евентуално да бъдат сериозни в кратковременен проект, само че ще улеснят Русия да продължи войната на безсилие ", сподели Терънс Рориг, професор по въпросите на националната сигурност във Военноморския лицей на Съединени американски щати.

Важна част от тактиката на Путин, сподели той, е опитът да завоюва време в един нескончаем спор с вярата, че западната поддръжка ще пресъхне . " Увеличаването на броя на боеприпасите ще разреши на Путин да следва тази тактика ", сподели той.

Боеприпасите от Северна Корея могат да завоюват време за Русия, давайки късмет на личната й промишленост да навакса търсенето, показва организацията.
 Съединени американски щати: Разтревожени сме от оръжейните договаряния сред Русия и Северна Корея
Съединени американски щати: Разтревожени сме от оръжейните договаряния сред Русия и Северна Корея

Путин и Ким Чен-ун даже са разменили писма
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР