Севернокореец успя да се добере до Южна Корея, плувайки в

...
Севернокореец успя да се добере до Южна Корея, плувайки в
Коментари Харесай

Севернокореец успя да доплува до Юга без да бъде забелязан от военните в Република Корея

Севернокореец съумя да се добере до Южна Корея, плувайки в продължение на 6 часа, с цел да заобиколи една от най-милитаризираните граници в света, заяви южнокорейски представител, съобщи Франс прес.

Подвигът на севернокорееца провокира поток от рецензии от средите на опозицията и в медиите, стъписани, че беглецът не е бил засечен от южнокорейските военни, въпреки че на няколко пъти се е появил на охранителните камери и придвижването му даже е задействало аларми.

И когато за наличието му най-после е било обявено, са били нужни три часа, с цел да бъде спрян този човек с водолазен костюм и с плавници, заобиколил Демилитаризираната зона.

Дезертьорът, който съгласно медиите е на двадесет и няколко години, излязъл на брега северно от Госон, на източното крайбрежие.

Той евентуално е плувал в продължение на към 6 часа, облечен с ватирано яке под водолазния костюм и с плавници. Това облекло му е помогнало да не измръзне и да го задържи на повърхността, сподели за организация Йонхап представител на Съвета на шеф щабовете.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР