Северна Македония ще преразгледа участието си в международния конкурс Евровизия,

...
Северна Македония ще преразгледа участието си в международния конкурс Евровизия,
Коментари Харесай

Северна Македония може и да оттегли участника си от конкурса Евровизия

Северна Македония ще преразгледа присъединяване си в интернационалния конкурс Евровизия, съобщи Българска национална телевизия. Причината е против представителя на страната в песенния конкурс Васил Гарванлиев. Вече даже има и петиция за отдръпване на неговото присъединяване.
Македонското радио и телевизия показват, че вътрешна комисия преглежда присъединяване в Ротердам в подтекста на публичните настройки.
 Македонският участник на “Евровизия ”: Аз съм и българин Македонският участник на “Евровизия ”: Аз съм и българин
Македонският представител за " Евровизия " Васил Гарванлиев, който към този момент предизвика обществеността в родината си с цветовете на българското...
Недоволството стартира след изявление с Гарванлиев, в което той декларира, че се усеща и българин. Освен се вижда българският трибагреник.
В понеделник в особено изказване във Фейсбук артистът изясни, че има български паспорт от 20 години, а въпросното изявление е записано преди повеч от година.
" В музиката няма политика, няма раса, няма цвят. Има обич, човечност, сила. Ако някой се е обидил от това, което направих - не е преднамерено. Случайно е. Извинявам се от все сърце, не се оправдавам за това, което съм ", сподели още Гарванлиев.
 
 В Скопие: Българското поданство е проблем даже за присъединяване в Евровизия В Скопие: Българското поданство е проблем даже за присъединяване в Евровизия
Участието на македонския реализатор Васил Гарванлиев в тазгодишния конкурс на Евровизия, който ще се състои в Ротердам през месец май,...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР