Северна Македония отстъпи с 0:1 на България в един мач,

...
Северна Македония отстъпи с 0:1 на България в един мач,
Коментари Харесай

Българи юнаци потопиха Северна Македония в сълзи

Северна Македония отстъпи с 0:1 на България в един мач, който бе повече от футболен за домакините с оглед грозните подиуми и викания, на които станахме очевидци в края на груповата фаза от Лигата на нациите.

Кирил Десподов вкара единственото попадение в средата в началните минути на втората част, завършвайки една отлична офанзива, подхваната от Ради Кирилов.

Повратният миг обаче бе в 14', когато Тодор Тодорски си изкара червен картон, тъй като влезе с бутоните в коляното на Марин Петков.

Имаше и няколко изчиствания от гол линията и от двете страни на терена, само че успеха за „ лъвовете “ бе повече от заслужена, тъй като демонстрираха темперамент, който като че ли отсъстваше в този тим в продължение на прекомерно дълго време.

Отвратителна другояче бе ситуацията на стадион „ Тоше Проески “ и това единствено потвърдя, че за нашите съседи срещата е обременена повече от политика, в сравнение с от спортно състезание. Първо химнът ни бе освиркан от съвсем 20 хиляди души по трибуните, а по-късно играчите на домакините се постараха да наритат нашите момче и даже при спряна игра се стигаше постоянно за физически разправии.

Селекцията на Младен Кръстаич обаче резервира самообладание и по този начин постави точка на една 4-годишна серия без победа надалеч от България.

В крайното класиране страната ни заема второто място в Група 4 от Лига C, Северна Македония отива на трето място, а като водач излиза Грузия. Последното място пък остава за Гибралтар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР