Северна Македония и Албания трябва да бъдат приети бързо в

...
Северна Македония и Албания трябва да бъдат приети бързо в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ДБ: Северна Македония и Албания трябва да бъдат приети бързо в Европейския съюз

Северна Македония и Албания би трябвало да бъдат признати бързо в Европейския съюз. Нашето предпочитание е РСМ и Албания да бъдат членове на Европейски Съюз, няма смяна в българската позиция, след смяна на Конституцията в Северна Македония. България значително взаимни отстъпки е направила, Македония е на ход. Това сподели за Българска национална телевизия Ивайло Мирчев, народен представител от " Демократична България ", заместник-председател на Комисията по енергетика в Народното събрание.

" Те са подготвени повече по всички съставни елементи, в сравнение с когато България беше призната в Европейски Съюз през 2007 година. Трябва да отстояваме българския интерес и не би трябвало да се подлагаме на напън. " Лукойл " не заплаща налог облага в България от над 15 години, извънредно време е да го направи, има проблем, изисква се намесата на страната, Агенция " Митници " би трябвало да отговорят за какво не се намесват. Българската страна има необятни благоприятни условия да въздейства върху " Лукойл ". Трябва да се назначи представител на страната посредством конкурс, който да пази българския интерес ", съобщи Ивайло Мирчев.

По думите му сега българската страна има златна акция в " Лукойл ", само че ползата, който се пази, не е българският, а е на " Лукойл ".

" Вече имаме по-ниски цени на газ от тези, които имахме с " Газпром ", няма смисъл от връщане обратно. Цените на природния газ от януари до април ще си останат по-високи от тези, които ще плащаме от май до декември. България би трябвало да поддържа разширението на НАТО с Финландия и Швеция, би трябвало да укрепим нашата сигурност ", сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР