Северна Корея заяви днес, че ще разглежда евентуална намеса в

...
Северна Корея заяви днес, че ще разглежда евентуална намеса в
Коментари Харесай

Северна Корея ще разглежда евентуална намеса в работата на сателитите си като обявяване на война

Северна Корея съобщи през днешния ден, че ще преглежда възможна интервенция в работата на спътниците си като оповестяване на война, съобщи Ройтерс.

Пхенян ще реагира при всеки опит на Съединени американски щати да се намесят в работата на спътника, като засегне редовността на американските разследващи спътници, съобщи представител на севернокорейското министерство на защитата, представен от севернокорейската новинарска организация КЦТА.

" Ако Съединени американски щати нарушат правата на една суверенна страна, като употребяват като оръжие най-новите технологии по противозаконен и неправдив метод, КНДР ще обмисли предприемането на ответни дейности за защита, като засегне или отстрани редовността на американските шпионски спътници ", споделя още севернокорейският представител.

КНДР е съкращението на формалното наименование на Северна Корея - Корейска народнодемократична република, съобщи Българска телеграфна агенция.

Северна Корея заяви, че на 21 ноември е изстреляла първия си разследващ спътник.

Говорител на Космическите сили на Съединени американски щати, в отговор на въпрос дали Вашингтон може да прекъсне разследващата активност на севернокорейския спътник, съобщи, че Съединени американски щати могат да повлияят на галактическите благоприятни условия на враждебни страни чрез набор от разнообразни средства, заяви американската медия Радио " Свободна Азия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР