Северна Корея заяви, че е извършила много важен тест на

...
Северна Корея заяви, че е извършила много важен тест на
Коментари Харесай

КНДР с важен тест на полигона Сохае

Северна Корея съобщи, че е направила " доста значим тест " на полигона " Сохае ".

" Академията на науката за национална защита на Корейската народнодемократична република заяви за сполучливия тест с огромно значение за Централния комитет на Работническата партия на Корея ", гласи късото изпращане на държавната централни вести Агенция.

Не се разкриват детайлности какво тъкмо е тествано в събота.

Експертите обявиха, че е евентуално Северът да е провел неподвижен тест на ракетния мотор, а не фактически изстрелване на ракети.

Отчетеният тест се организира на фона на засилен напън от страна на Севера върху Съединени американски щати, с цел да създадат отстъпки при нуклеарни договаряния.

Припомняме, че посланикът на Северна Корея в Организацията на обединените народи съобщи, че денуклеаризацията към този момент е отвън масата на договарянията със Съединени американски щати и не са нужни продължителни диалози с Вашингтон.

Посланикът Ким Сонг сподели в изказване, че " непрекъснатият и значителен разговор ", който се търси от Съединени американски щати, е " трик за икономисване на време ", който да дава отговор на вътрешната политическа стратегия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР