Северна Корея заплаши за пореден път да нанесе по САЩ

...
Северна Корея заплаши за пореден път да нанесе по САЩ
Коментари Харесай

Пхенян заплаши САЩ с невероятен и неочакван удар

Северна Корея заплаши за следващ път да нанесе по Съединени американски щати „ необикновен “ удар в най-неочаквания миг. Заплахата бе публикувана през днешния ден от официозната организация ЦТАК  по мотив маневрите на южнокорейските и американските Военноморски сили във водите покрай Корейския полуостров отпред със самолетоносача Роналд Рейгън, съобщи ТАСС.  

" Съединени американски щати наподобява са полудели, като ни сервират под носа цели, които сме определили като основни. Съединени американски щати би трябвало да имат поради, че нашият удар ще ги застигне в ненадейно време на ненадейно място “, декларира ЦТАК.

Ударната група самолетоносачи на американските Военноморски сили взе участие в взаимни учения от 16 до 26 октомври дружно с южнокорейските военни кораби край крайбрежията на Корейския полуостров.

По данни на командването на Седми флот на американските военноморски сили маневрите ще бъдат в Японско и в Жълто море. Целта им е да се отработят взаимните дейности по море и връзките. В тях вземат участие американските разрушители USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни. Военните ще упражняват дейностите за разкриване и прехващане на балистични ракети, изстреляни от Северна Корея.

През последните седмици Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри две резолюции, които внезапно стегнаха интернационалните наказания против Пхенян. КНДР отговори със опасност, че скоро може да реализира нуклеарен тест в Тихия океан, а президентът Доналд Тръмп от своя страна отвърна със опасност за цялостно заличаване на Северна Корея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР