Северна Корея твърди, че САЩ са се опитали да убият

...
Северна Корея твърди, че САЩ са се опитали да убият
Коментари Харесай

Северна Корея: ЦРУ направи нов пореден опит да отстрани Ким Чен Ун

Северна Корея твърди, че Съединени американски щати са се пробвали да убият нейния висш водач Ким Чен Ун по-рано тази година, оповестява Independent. Държавната осведомителна организация твърди, че Централно разузнавателно управление на САЩ се е пробвало да употребява химическа или биологическа отрова, с цел да в профил диктатора. В информацията се споделя още, че хипотетичният опит демонстрира, че Съединени американски щати са " основният нарушител зад тероризма ".

В информацията на организацията, която се смята за пропагандно крило на ръководещата Работническа партия се споделя: През май тази година, група гнусни терористи, които се промъкнаха в страната ни по заповед на американското Централно разузнавателно управление на САЩ и южнокорейските марионетки от Разузнавателните служби с задачата да извършат държавно спонсориран тероризъм против нашето висшо ръководство, употребявайки биологическа и химическа субстанция, бяха хванати и разобличени. Това ясно демонстрира същинската природа на Съединени американски щати като основен провинен, изравен зад тероризма.

Севернокорейската осведомителна организация твърди още, че Съединени американски щати " трансформира цветовете си като хамелеон ", с цел да оправдае свалянето на държавни управления в други страни. Тя упреква Вашингтон в потребление на войната против тероризма за интервенциите си в Афганистан, Ирак и Либия.

Продължаващите ракетни тествания от страна на Северна Корея задълбочиха напрежението сред комунистическата страна и Съединени американски щати. Американският президент Доналд Тръмп даже заплаши, че ще " унищожи изцяло " Северна Корея.

Правителството на Северна Корея през май тази година също твърдеше, че е осуетило американски и южнокорейски проект за убийството на Ким Чен Ун. Тогава се споделяше, че на мъж, назван единствено като " Ким ", е било платено да извърши биологическа офанзива, твърдеше Министерството на държавната сигурност. Централно разузнавателно управление на САЩ отхвърли да разяснява обвиняванията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР