Северна Корея трябва да се ползва с гаранции за сигурността

...
Северна Корея трябва да се ползва с гаранции за сигурността
Коментари Харесай

Путин: Пхенян се нуждае от гаранции за сигурността си

Северна Корея би трябвало да се употребява с гаранции за сигурността и суверенитета си от страна на интернационалната общественост в подмяна на денуклеаризацията, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от Франс прес и ТАСС.

``
реклама

" Северна Корея се нуждае от гаранции за сигурността и суверенитета си ", сподели Путин пред публицисти след първата си среща със севернокорейския водач Ким Чен-ун, която се организира във Владивосток и продължи пет часа. Той посочи нуждата да се създадат първите стъпки към повишение на доверието.

Кризата към нуклеарната стратегия на Пхенян ще се реши при ценене на интернационалното право, а не на правото на по-силния, сподели съветският президент, отбелязвайки, че за тази цел заинтригуваните страни са длъжни да почитат взаимно ползите си и да се откажат от юмручното право в интернационалните работи. 

" Най-важното е да се възвърне (и ние през днешния ден говорихме за това в хода на преговорите) силата на интернационалното право, да се върнем към ситуацията, когато интернационалното, а не юмручното право дефинира обстановката в света. Ако го реализираме, това ще е първата, най-важната крачка по пътя към решаването на сходни комплицирани обстановки като тази на Корейския полуостров, акцентира Путин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР